De theorie achter de overlijdensrisicoverzekering en uitvaartverzekeringen is dat het een persoon zal dekken tijdens de jaren dat ze kinderen thuis hebben of een hypotheek om af te lossen. Na dat punt, in theorie, zullen de verplichtingen minder zijn en het spaargeld moet de persoon in staat stellen om genoeg geld te hebben om hun leven te dekken als ze overlijden. Bron: https://uitvaartpolis-online.com

Waarom is de kosten dekken van een uitvaart of overlijden slim

We weten echter allemaal dat het leven niet altijd op die manier verloopt. Soms worden de kinderen niet zo jong als ze zouden moeten zijn, of gaan er banen verloren en worden de hypotheken geherfinancierd of verlengd met aandelenleningen.

  1. Om een aantal redenen kan het gebeuren dat een volwassene van middelbare leeftijd of hoge leeftijd met openstaande verplichtingen, weinig spaargeld, en openstaande verplichtingen die ze niet willen achterlaten als ze zouden overlijden, in het gedrang komt.

Het is erg belangrijk om bepaalde kosten te dekken

Sommige verplichtingen kunnen schulden of hypotheken zijn. Sommige senioren begrijpen dat begrafenissen duizenden dollars kunnen kosten, en willen die rekening gewoon niet aan hun kinderen overlaten.

Zelfs met een voorafbetaald begrafenisplan komen er altijd andere rekeningen binnen na het overlijden van een geliefde. Sommige rouwenden moeten misschien op reis of nemen de tijd om afspraken te maken. Soms moet het lichaam naar het uitvaartcentrum worden vervoerd, en dat is een extra kostenpost die niet wordt gedekt door het begrafenisplan.

Er zijn veel mensen die kiezen voor een uitvaartverzekering

Aan de andere kant kan het zijn dat een oudere persoon besparingen heeft om de begrafeniskosten te dekken en zijn of haar hypotheek af te laten lossen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over hoe hun echtgenoot zal leven, of over het feit dat hun kinderen een begrafenis moeten betalen. Maar het kan zijn dat ze gewoon een nalatenschap willen nalaten aan hun echtgenoot, kinderen of kleinkinderen.

Een ORV afsluiten kan ook een goed idee zijn

Een ORV afsluiten via Uitvaartpolis-Online.com is ook een oplossing. Ze weten dat levensverzekeringsuitkeringen meestal belastingvrij zijn. Ze willen graag een studiefonds voor hun kleinkinderen achterlaten, geld om het huis aan hun echtgenoot op te knappen, of ze kunnen zelfs meer substantiƫle verplichtingen hebben. Zo worden veel levensverzekeringen gebruikt om sommige begunstigden uit te kopen van eigendom in een bedrijf. Als ze een zakenpartner hebben die een bedrijf wil houden, of als een kind zal erven, is het een manier om de andere begunstigden te betalen voor hun aandeel