Met veel vloermerken in de markt kan het een uitdaging zijn om te beoordelen welk merk het topmerk is. In dit artikel komen we meer te weten over Vloerenbaas vloeren, Armstrong vloeren, Dupont vloeren, Bruce vloeren en Shaw vloeren.

Er zijn veel merken vloeren beschikbaar

De Armstrong Flooring Company is een 150 jaar oude onderneming; lang genoeg om een uitstekende naam op te bouwen voor zichzelf en een trouwe en tevreden klantenkring van miljoenen mensen over de hele wereld.

Vandaag de dag staat Armstrong-vloeren bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en prijseffectiviteit. Gebaseerd op de huidige technologie en de eisen van het hedendaagse publiek, heeft de Armstrong vloerbedekking een nieuw product op de markt gebracht dat Armstrong laminaatvloeren heet en dat moeiteloos elk type moderne vloer kan vervangen.

  • De meest gevraagde vloeren zijn vandaag de dag hardhout, keramische tegels, stenen vloeren, grotendeels dankzij twee belangrijke elementen, namelijk de prijseffectiviteit, en de hoge duurzaamheid (maakt een ruwe behandeling mogelijk en heeft weinig onderhoud nodig).
  • De nieuwe Armstrong-vloerbedekking brengt deze beide elementen naar voren tegen een uiterst concurrerende prijs.

Laminaatvloeren

Een van de grootste soorten vloeren die u kunt krijgen is Dupont laminaatvloeren, en daar zijn tal van bases voor. Dupont laminaatvloeren zijn niet alleen mooi, maar ook stoer en duurzaam en daarom kan het echt niet misgaan als u voor Dupont laminaatvloeren voor uw huis kiest.

Er zijn nog vele andere redenen waarom Dupont laminaatvloeren zo aantrekkelijk zijn; zo kunt u ze voor een realistische prijs krijgen en hoeft u uw budget niet alleen op uw vloer te overschrijden, terwijl het door de uitstekende kwaliteit van deze vloer toch lijkt alsof u er veel voor hebt uitgegeven.